Tenisz Siófokon

Tenisz Siófok Tenisztanya nyitott teniszpálya Beszédes sétány

Egy programlehetőség a sok közül: Tenisz Siófokon

Egész évben kitűnő programlehetőséget biztosít a tenisz Siófokon. Tavasztól-őszig több pálya is elérhető a város különböző pontjain, valamint októbertől-májusig fedett teniszpálya biztosítja a játék kedvelőink a kikapcsolódás lehetőségét.

Tenisztanya Siófok

Szarka Győző neve nem ismeretlen a teniszrajongók között. Több évtizede üti a labdát edzőként, illetve üzemelteti mind a városlakók, mind a turisták körében népszerű Tenisztanyát. A négy – áprilistól-novemberig üzemelő- pálya igazi, hamisítatlan vendéglátással várja az idelátogatókat. Ha nincs teniszpartnered, Győző keres Neked vagy, ha ütni szeretnél egy szuper edzővel, akkor nem habozz megkeresni. Érdemes Facebook oldalukat is figyelni, hiszen a “Főni” többször szervez háziversenyeket mind a férfiak, mind a nők körében, egyéni és páros kategóriában is. Ilyekor elmaradhatatlan a jó hangulat, és a házi koszt is, melyről Péter gondoskodik. Ha szeretnél egy igazán hangulatos helyen egy jó játszani, keressétek a Tenisztanyát!

Tenisztanya elérhetősége: 8600 Siófok, Beszédes sétány 72. Telefon: +36-20- 250- 9066

Siófoki Spartacus SE

Bálint Dávid és felesége, Netti egy évvel ezelőtt csatlakoztak a Siófoki Spartacus SE csapatához, ezzel új lendületet kapott a városi sportéletben a tenisz. Ma már több, mint negyven gyermek jár a városi teniszedzésekre, ami az elmúlt években egyáltalán nem volt jellemző. A négy- egész évben működő- teniszpályát a város szívében, a Jókai park szomszédságában találjátok (tőlünk, a Caesar vendégháztól csupán 10 perc sétatávolságra, biciklivel 3 percre). Dávid, akárcsak Győző, remek edző, csak ajánlani tudom. Dávidék törekednek a teniszélet felpezsdítésére Siófokon, így ennek jegyében minden hónapban- még télen is- szerveznek versenyeket, nekünk amatőröknek is minden kategóriában és minden nemben. Érdemes a Siófoki Spartacus SE Facebook oldalát is követni, hogy a friss tartalmakat elérjétek!

Siófoki Spartacus SE elérhetősége: 8600 Siófok, Jókai park 1. Telefon: +36 30 423 9952

Match-Point Siófok-Sóstó

Újra nyitotta kapuit a régen Vermes teniszpályaként ismert, Siófok-Sóstón található Match-Point teniszpálya. A három nyitott pálya mellett egy egész évben üzemelő, fedett pálya is elérhető. A teniszpályánál lehetőség van étkezésre is a közvetlenül a pályánál található étteremben. Facebook oldalukon szintén hasznos információkat találtok a pályák nyitva tartásáról, illetve az általuk szervezett teniszeseményekről is.

Match-Point Siófok-Sóstó elérhetősége: Siófok, Bél Mátyás utca 33. Telefon: +36 20 332 6440

You may also like...