Siófok szállás foglalás

Foglalás részletek

Az úti cél Siófok? Szállás foglalás, ha minket választasz lehetséges e-mailben, de a gyorsabb lehetőség, ha a saját online rendszerünkön keresztül foglalsz. Egy-két kattintás és már kapjátok is az árakat, szabad szobalehetőségeket és le is tudjátok foglalni a kiválasztott opciót.

Jófej tulajdonosok, akik várni fognak: Antal Zita és Kócs László
Ha nem velünk találkozol, akkor a 190 cm-s kisfiúnk fogja átadni a szállásodat!

A ház címe: H-8600 Siófok Vitorlás u. 9.

Nagy, kék ház az utcasarkon. Ami plusz, hogy a ház aljában egy kis ABC működik. Így ki sem kell mozdulnod, ha reggel friss pékárura vagy egy frissen főzött kávéra vágysz vagy, ha este innál egy jól behűtött sört…

Nyitva tartás

Az idei évben a házunk nyitva tartása a következő időpontra esik: 2021.04.29-10.03

Fizetési lehetőségek

Készpénz, átutalás, illetve SZÉP kártyás fizetési lehetőség mindhárom szolgáltató – OTP SZÉP kártya, K§H SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya- mindhárom zsebével ki tudod egyenlíteni a szálláshely árát.

Így érsz el bennünket

Email: antalzita@hotmail.com 
Telefon: +36-30/350-8018

Illetve Siófok szállás foglalás online is lehetséges: ONLINE ÁRKALKULÁCIÓ

Fontos tudnivaló

Kérjük, hogy foglalás esetén vedd figyelembe, hogy 6.26.-8.29. között szobáink és apartmanjaink min. 4 éjszakára bérelhetőek.

Amennyiben szálláslehetőségeink elnyerte tetszésedet, kérjük, írj nekünk a fent megadott email címre vagy foglalj közvetlenül on-line pár kattintással! Katt ide!

Várjuk szíves érdeklődésedet! Siófok szállás foglalás ennél nem lehet egyszerűbb!

Mi szól még Siófok mellett?

Ha Siófokon jársz, érdemes minden este a parton megnézni a naplementét. Ilyen pazar látvány tárulhat eléd. Ne késlekedj, vár Siófok és a szállás foglalás is csak pár perc…

Siófok szállás foglalás panoráma kép