Balaton Sound 2022

Balaton Sound Unhgarn unterkunft

Balaton Sound 2022

Balaton Sound Zamárdi fesztivál szállás
Kép forrása

Siófok szezon eleji turizmusát nagyban is érintő, rengeteg hazai és külföldi zenekedvelőt megmozgató Balaton Sound 2022 évben újra megrendezésre kerül. A két éve -a vírus miatt- elmaradt rendezvény helyszíne továbbra is Zamárdi. Az elmúlt években a városlakók egy részének heves tiltakozása miatt a város önkormányzata városi szavazásra bocsátotta, hogy továbbra is támogatják-e a rendezvény lebonyolítását mind a fesztiválnak helyet adó helyszín. A szavazás magas részvételi arány mellett zajlott, ahol a városlakók döntő többségben támogatták a Balaton Sound megszervezését. Zamárdi Város Önkormányzata így megegyezett a rendezvény szervezőivel. A megegyezés részeként kiderült, hogy nem csak 2022-ben, hanem 2023 és 2024-ben is a Balaton déli partja ad otthont az egyik legnépszerűbb nemzetközi zenei rendezvénynek. A Balaton Sound főszervezője, Fülöp Zoltán az alábbiakat nyilatkozta a szavazás eredményére:

Nagy elismerés számunkra, hogy Zamárdi lakosai úgy döntöttek, hogy ragaszkodnak a fesztiválhoz. Ez visszaigazolás számunkra, hogy egy ilyen kaliberű rendezvény nemcsak a fesztiválozók számára megkerülhetetlen esemény, hanem a helyiek is büszkék arra, hogy bekerültek a nemzetközi fesztivál vérkeringésébe, ezzel a helyi turizmust sokkal magasabb szintre emelve

Balaton Sound 2022 pontos időpontja

Pontos időpont még nem került kifüggesztésre, de az első, kiszivárgott hírek alapján június végén kerül megrendezésre. A pontos időpontról, amint tudomást szerzünk- természetesen- mi is tájékoztatunk Benneteket.

Naprakész információkat a szervező Facebook oldalán, valamint honlapján találtok, ahol on-line is tudtok jegyet vásárolni.

Ha szállást kerestek, nézzetek meg ajánlatunkat 2-4-6 fős apartmanjainkra vagy 1-2-4 fős szobáinkra. Foglalni on-line felületünkön pár kattintással, egyszerűen lehetséges. Tudjátok: Szállás- Balaton- Caesar.

Borítókép forrása

You may also like...