Játszóterek Siófokon

Siófok játszótér

Ha családdal, gyerekekkel érkezel a városunkba nyaralni, nem maradhat ki a programotokból a játszóterezés. Összegyűjtöttük a legkedveltebb és könnyen megközelíthető játszótereket Siófokon, ahová el tudjátok vinni a gyerkőceiteket.

Játszóterek a Jókai parkban

A város két legnépszerűbb játszótere Siófokon a Jókai parkban található. Mind a városlakók, mind az idelátogatók körében ezek a játszóterek a legközkedveltebbek legfőképpen elhelyezkedésüknek köszönhetően. Közelben a kocsival érkezőknek parkolási lehetőség, gyalogosan pedig a legnépszerűbb séta útvonalon találhatóak. Csupa zöld, csend, biztonság. Minkét játszótér kerítéssel körülvett. Az egyik játszótér kicsit kisebb, melyben csúszda, mérleghinta, homokozó hinta is található. A tőle pár méterre található nagyobb játszótéren több csúszdából álló komplexum, homokozó, fészekhinta, mászó fal található.

Cím: 8600 Siófok, Jókai park

Játszótér a Béke parkban

Ez a játszótér az úgynevezett régi “Kórház” dombon található, az ÖMV benzinkút mögött. Érdemes ellátogatni, ha kevésbé nyüzsgő játszótéren szeretnétek lenni. Elhelyezkedése miatt- a domb tetején található- kerítéssel nincs körülvéve, szabad a mozgástér. A játékok között itt is megtaláljátok a csúszdát, a köteles mászókát, hintát és homokozót.

Cím: 8600 Siófok, Somogyi utca 19.

Akácos téri játszótér Siófok -Szabadifürdő

Nemrég készült el Siófok-Szabadi fürdőn egy nagyon szuper játszótér. Ha itt van szállásotok gyalog könnyedén megközelíthető, Siófok központi részétől is csak 5 percnyi autóútra található. Autóval parkolási lehetőség a játszótér mellett közvetlenül megoldható. A gyerekeket hatalmas játszótorony várja csúszdákkal, mászó fallal, homokozóval, méreghintával, rugós lovacska, autó, illetve egy klasszikusnak számító mókuskerék is található. Az egész játszóteret homok veszi körül. A szülők a kerítéssel körülvett játszóteret kényelmes padokról figyelhetik.

Cím: 8600 Siófok, Posta utca a 7-es út mellett közvetlenül

Játszótér az Aranyparton

Közvetlenül a Balaton mellett, az Aranyparti részen található. A kerítéssel körülvett játszótéren mérleghintát, csúszdát, hintát és homokozót találtok. Miközben a gyerekek játszanak, Ti gyönyörködhettek a csodálatos panorámában.

cím: 8600 Siófok, Beszédes József sétány 77.

Játszótér az Ezüstparton

Csak úgy, mint az Aranyparton ez a játszótér is közvetlenül a Balaton parton helyezkedik el. A gyönyörűen parkosított zöldterület veszi körbe a kerítéssel körülvett játszóteret, melyben egy félbetört, süllyedő kalóz hajó található. A megdöntött hajótest minden korosztálynak tartogat kihívást: a hajó orrában a kisebbek is fel tudnak kapaszkodni, a hajó hátsó részében mászó falon keresztül a nagyobbak a kormánykerékhez tudnak feljutni. Innen sem hiányzik a hinta- ,amibe akár ketten is beülhetünk-, a homokozó, a csúszda, a különböző ügyességi játékok, de még földbe süllyesztett trambulin is van. A panoráma itt is lenyűgöző.

Cím: 8600 Siófok, Egressy Gábor utca a volt Ezüstparti 5 szálloda előtti strandon

Ha még nincs szállásotok: Tudjátok: Siófok- Szállás- Caesar

You may also like...