Majka § Curtis- Horváth Tamás

Majka és Curtis újra együtt

Siófok Plázs 2021.06.12 Majka § Curtis – Horváth Tamás

Siófok az idén nem szűkölködik programlehetőségekben, így koncertekben is igyekszik a siófoki Plázs a legnevesebb és legnépszerűbb előadókat felkérni. Az egyik ilyen koncert résztvevői nem mások, mint Majka, Curtis és Horváth Tamás.

Caesar apartman Siófok Majka § Curtis és Horváth Tamás
A kép forrása

Majka- Majoros Péter

Majka mögött az elmúlt időszakban számtalan telt házas klub koncert, nagykoncert valamint megannyi nagyszínpados fesztivál fellépés áll. A képernyőn már több, mint 15 éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb alakja lett. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és RnB előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson. Curtis-el készített nagy sikerű, Fonogram-díjas `Belehalok` című dal évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

Curtis- Széki Attila

Első ismertebb száma az Újpest a negyedem, melynek klipjében Ganxsta Zolee is feltűnik. 2011-ben állt össze Majkával. Első közös nagy slágerük a Bomba vagy Baby című szám, ezt követte a fent már említett országos és zenei elismertséget hozó Belehalok című sláger, majd a Nekem ez jár és a Csak te létezel című számok. 2018-ban váltak szét Majkával. Egy év kihagyással újra együtt alkotnak.

Horváth Tamás

Horváth Tamást a zene már egészen kisgyermek kora óta kíséri. Tehetsége és utánozhatatlan szövegei mindig elvarázsolják a közönséget. Amiről biztosan felismerni, hogy dalaiban mindig van valami plusz, amitől tudni, hogy ez az ő szerzeménye. 2018 decemberében jelent meg Majka közös száma Horváth Tamással, mely már több mint 27 millió nézettségnél jár.

Ha szeretitek őket, látogassatok el mindenképpen Siófokra, ahol eltölthettek akár egy fantasztikus hétvégét is. Egy kis koncert, egy kis napsütés, egy kis strand, egy jó vacsi, egy isteni jó Damniczki fagylalt a Szódában és egy jó szállás a Caesar apartmanok és szobákban. Csak néhány kattintás az on-line foglalási rendszerünkben….

Tudjátok: Siófok- Szállás- Caesar

Borítókép forrása

You may also like...