Ákos koncert Siófok

Ákos koncert Siófok Plázs

Ákos koncert 2021.06.19 Siófok

Siófok az idén nem szűkölködik programlehetőségekben, így koncertekben is igyekszik a siófoki Plázs a legnevesebb és legnépszerűbb előadókat felkérni. Az egyik ilyen koncert résztvevője nem más, mint Ákos.

Ákos Idősziget turné 2021 Siófok Plázs
Kép forrása

Ákos- Kovács Ákos

Az Idősziget Kovács Ákos 20. stúdióalbuma, mely még 2019-ben jelent meg. A zenemű platinalemez lett, és a MAHASZ listán az 1. helyig jutott.

A felvételeken Ákos a már megszokott zenésztársaival közreműködik. A rajongók által jól ismert: Madarász Gábor gitárossal, Lepés Gábor billentyűssel, Bánfalvi Sándor dobossal, és Kálló Péter basszusgitárossal. Két dalban Ákos lánya, Anna is közreműködik. Az egyik nóta különlegessége – az “Elhiszem” címűnek-, azonban nem csak abban rejlik, hogy apa és lánya együtt adja elő, hanem abban is, hogy ez Anna saját szerzeménye. Anna Ákos legidősebb lánya, aki -, mint látható, jobban mondva hallható- nagyon tehetséges.

A CD bookletben található fényképek egy része Ákos két éve elhunyt édesapjának lakásán készültek, melyet Emmer László fényképezett. Az albumhoz tartozó 32 oldalas CD booklet fekete-fehér képeinek hangulata, és körülményei, valamint a “Felemel” című dal is édesapám emlékére íródott – nyilatkozta Ákos egy sajtótájékoztatón.

Az Idősziget című albumra a 2018-ban megjelent EP dalainak újrakevert és újra maszterelt változatai is felkerültek. Ezek a következők: a “Hazatalál”, “Nem kell más vigasz”, “Ellenség a kapuknál” és a “Holnaptól” című dal. Az utóbbit Ákos saját stúdiójában, a Xolarban rögzítettek.

A tavalyra tervezett Ákos koncert, melynek a házigazdája már akkor is a Siófok – Plázs lett volna, az idén június 19-re ütemezte be, minden Ákos rajongó legnagyobb örömére.

Ha szeretitek Ákost, látogassatok el mindenképpen Siófokra, ahol eltölthettek akár egy fantasztikus hétvégét is. Egy kis koncert, egy kis napsütés, egy kis strand, egy jó vacsi, egy isteni jó Damniczki fagylalt a Szódában és egy jó szállás a Caesar apartmanok és szobákban. Csak néhány kattintás az on-line foglalási rendszerünkben….

Tudjátok: Siófok- Szállás- Caesar

Borítókép forrása

Szöveg forrása

You may also like...